ADIYAMAN / MERKEZ - Nene Hatun Anaokulu

2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI KARNE TÖRENİ

Değerli çalışma arkadaşlarım,

Kıymetli anne ve babalar,

Ve geleceğimizin umut ışıkları olarak gördüğüm sevgili öğrenciler,

Bu gün bir Eğitim Öğretim yılının daha sonuna geldik. Yıl sonu için koyduğumuz hedeflere elimizde olan imkanlar ölçüsünde ulaştığımız inancındayım.

Bunda emeği olan mesai mevhumu tanımadan fedakarca çalışan müdür yardımcıma;

Öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmek için elindeki imkanları en iyi şekilde kullanan değerli öğretmen arkadaşlarıma,

Sağlık ve güvenliğin önemine binaen hizmetli ve güvenlik görevlimize,

Annelik ve babalık görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığınız için bütün anne ve babalara, Okulumuzun eğitim öğretimin yanında kültür merkezi haline gelmesinde katkısı olanlara, ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.

Her zaman söylediğimiz  gibi Eğitimin Kaybetme Lüksü Yoktur.Kaybetmek Kolaydır,Bizler el ele gönül gönüle vererek Kazanmak için Mücadele Edeceğiz.Bu konuda en büyük güvencem siz değerli öğretmen arkadaşlarım olacaktır.Sevgi ve Saygılarımla Allah'a Emanet olunuz.

Yayın: 14.06.2024 - Güncelleme: 14.06.2024 13:51 - Görüntülenme: 62