YENİ OKUL ÖNCESİ MÜFREDATI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPTIK.

Okulumuzda  Bakanlığımızca Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yeni müfredat taslağı "gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunulmuştur.  İlimizde bu hafta  ana gündem maddemiz bu konu olacaktır.  Bu Amaçla;

1-Öncelikli olarak en geç Salı gününe kadar  bu gündem maddesi ile okullarda öğretmenler kurulu toplantısı düzenlendi. Yapılan bu toplantılar görselleri ile birlikte  aşağıda belirtilen hesaplar etiketlenerek ve #KöklerdenGeleceğe hashtag’i ile tüm  idareci, öğretmenlerimiz tarafından  sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

2-Müfredat değişikliği yapılan tüm öğretmenlerimiz branşları ile ilgili taslağı inceleyerek  gorusoneri.meb.gov.tr" adresindeki  Görüş ve Öneri Bildir linkinden e-devlet şifreleri ile giriş yapıldı.

@Yusuf__Tekin

@tcmeb