İLİMİZ OKULÖNCESİ VE SINIF ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK LEGO EDUCATİON SEMİNERİ YAPILDI

İl Milli Eğitim müdürlüğü ile Nene Hatun Anaokulu işbirliği ile LEGO Education semineri düzenlendi.Seminer LEGO Education Akademi Eğitmeni Sera YÖNDEM tarafından 80 okulöncesi ve sınıf öğretmenlerine yönelik verildi.Öğretmenler Perre Turizm uygulama otelinde verilen seminere büyük ilgi gösterdiler.Seminer 3 saat sürdü.Açiliş konuşmasını yapan Okul Müdürü Mikail ÇELİK:İlimizin inşaası ve öğrencilerimizin ihyası için ayrıca öğretmenlerin motivasyonunu artırmak amacıyla bu semineri düzenlediklerini belirtti.Bu seminerin yapılmasında katkıları olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali TOSUN Beye , katılım sağlayan öğretmenlere ve Sera YÖNDEM Hanımı teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

10-02-202410-02-202410-02-202410-02-2024