81 İL 81 EMANET E TWİNNİNG

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 100. YILINI "81 İL 81 EMANET" ETWİNNİNG PROJESİ İLE TAÇLANDIRIYORUZ.

2023-2024 Eğitim öğretim yılında okulumuz öğretmenlerinden Medine DOĞAN koordinatörlüğünde ve okulda çalışan diğer öğretmen arkadaşlarımızında katkılarıyla  "81 İL 81 EMANET" adlı etwinning projesi başlatılmıştır.Yüz yıllık serüven Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılında vatanımızın 81 ilinde çocuklarımıza  100. yılın önemini ve çoşkusunu yaşayabilecekleri bir e twinning projesi hazırladıık.Bu çalışma sauyesinde Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihini öğrencilerimize anlatacağız hemde birlikte omuz omuza  uyum içinde çalışarak bize emanet edilen " Türkiye Cumhuriyetine" 81 ilden tek yürek olarak nasıl sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstereceğiz.

10-10-2023